TURKCELL

Şehir

İstanbul Anadolu

Eğitim Seviyesi

Üniversite

Pozisyon Tipi

Tam Zamanlı

İlan Başlangıç Tarihi

05.01.2022

İlan Bitiş Tarihi

31.01.2022

4362 - FINANCIAL APPLICATIONS ENGINEER

Bundan çeyrek asır önce, tüm Türkiye’yi birbirine bağlama hayaliyle çıktık yola. Bugün on binler olduk, güzel yurdumuzun her noktasına dolduk ve taştık dünyaya! Dokunduğumuz herkesi birbirine, hayata bağlamaya... Biliyoruz ki bizim için tek sınır, hayallerimiz. Bunun için Turkcell’i Turkcell yapanlara, harika bir çalışma ortamının ötesinde bir imkan sunuyoruz: Hayallerini gerçekleştirme imkanını. Senin de büyük hayallerin varsa, Var mısın hayata bağlamaya?

 

Ekibinden bir mesaj var

 

En yeni teknolojileri tecrübe etmek, milyonların hayatına dokunabilecek uygulamaları geliştirmek ve çok tecrübeli mühendisler ile usta-çırak ilişkisi içinde yan yana çalışmak istiyorsan doğru adres burası!

 

Kimsiniz?

 

- 3 yıl ve üzeri SAP FICO (S/4 HANA) alanında tecrübe sahibi,

- SAP Finans tecrübesi olan,

- Analitik düşünme yeteneğine sahip,

- Problem çözme, proje planlama ve takip yeteneği gelişmiş,

- İleri seviyede İngilizce bilgisine sahip ve dökümantasyon yapabilen,

- İletişim becerileri kuvvetli, sorumluluk sahibi ve sonuç odaklı,

- Yoğun çalışma ortamına uyum sağlayabilen,

 

Neler Yapacaksınız?

 

- İşlettiği servis ve platformların günlük/periyodik bakım ve destek faaliyetlerini yürütür.

- Operasyonel faz liderliği (OFL) kapsamında proje sürecine dahil olur, servisin işletim ve operasyonel kalite standartlarına uygunluğunu garanti altına alır.

- İşlettiği servis ve platformların iyileştirme alanlarını belirler, değerlendirir ve hayata geçirilmesi için gerekli koordinasyonu sağlar.

- Servis izleme ve performans takibi için gerekli ölçüm altyapısını oluşturur (Servis ağacı oluşturma, performans ölçümü, müşteri deneyimi ölçüm ve takibi, vb.).

- Sahibi olduğu servislerin erişilebilirliği, performansı, ücretlendirmesi, gelir raporlaması, müşteri şikayetlerinin önlenmesi gibi servisin uçtan uca takibinden ve değişimlerle ilgili deployment'ların yapılmasından sorumludur.

- Değişen ve gelişen iş ihtiyaçlarına göre Infrastructure Operations DB & OS Operations birimine kapasite ile ilgili girdi sağlar.

- Problem yönetimi kapsamında kendisine iletilen problemler için geçici çözümü bulur, kalıcı çözümü adresler ve çözümü uygular.