Soru & Cevap

e-ticaret android uygulama kaynak kodları ...

27.11.2015 - 10:22

merhaba...

e-ticaret uygulaması yapmak için internetten araştırma yaptım.güzel şekilde çalışan hazır kaynak kod bulamadım.html5 builder ile php e-ticaret scriptleryle  android uygulama yazıla bilirmi acaba? nasıl bir şekilde e-ticaret uygulamasını oluştura bilirim?yardımcı olurmusunuz.

295 Görüntülenme

2 Cevap

Sitedeki sorulara cevap verebilmek için giriş yapın ya da üye olun.

Profile picture for user ozgurozum
ozgurozum
29.11.2015 - 12:19

restfull api si için internette araştırma yaptım ama uygulamalar düzgün çalışmadı kaynak uygulamalar yani...ücretsiz api ler için araştırma yaptım.android uygulama olarak tatmin edecek şekilde düzgün çalışmadı.github dan da kodlara baktım .yeterli düzgün çalışan kaynak bulamadım.android uygulamamda kullanmak üzere hem e-ticaret için ücretsiz api veren servis (açık artırma olmayacak) ler hem de kolay anlaşılır şekilde e-ticaret için örnek kodları olan restfullapi siteleri hangileridir?html55 builder ile php den e-ticaret android uygulaması oluşturulabilir mi?

picture-11052-1576825910.jpg
alikarakoc
28.11.2015 - 01:45

Özgür Merhaba,

Android üzerinde e-ticaret uygulaması yapmak için bir çok seçeneğin mevcut.

1.Seçenek e-ticareti projeni web üzerinde yaparsın uygulamanda webview ile gösterebilirsin. (Tercih etmem.)
2.Seçenek e-ticaret projenin RESTful apisi olur api ile ilişkili bir e-ticaret uygulaması yapabilirsin. (Tercih edilir.)

Ve sonrasında geliştirmek senin elinde Sağlam bir api servisin olduktan sonra uygulamayı yapmanda zorlanacağını pek sanmıyorum. Tabi java ve android studio konusunda bilgi sahibi isen :)

İyi çalışmalar.