Soru & Cevap

Android google playe yüklediğim uygulama hemen kaldırılıyor. ...

25.11.2014 - 06:22

Uygulamayı yüklüyorum. 1 saate yüklenecek uyarısı veriyor. 1 saat içinde aşağıda ki hatadan dolayı uygulama askıya alınıyor.

REASON FOR REMOVAL: Violation of the intellectual property and impersonation or deceptive behavior provisions of the Content Policy. Please refer to the IP infringement and impersonation policy help article for more information.

This particular app has been disabled as a policy strike. If your developer account is still in good standing, you may revise and upload a policy compliant version of this application as a new package name.This notification also serves as notice for remaining, unsuspended violations in your catalog, and you may avoid further app suspensions by immediately unpublishing any apps in violation of (but not limited to) the above policy. Once you have resolved any existing violations, you may republish the app(s) at will. Before publishing applications, please ensure your apps’ compliance with the Developer Distribution Agreement and Content Policy.All violations are tracked. Serious or repeated violations of any nature will result in the termination of your developer account, and investigation and possible termination of related Google accounts. If your account is terminated, payments will cease and Google may recover the proceeds of any past sales and the cost of any associated fees (such as chargebacks and payment transaction fees) from you.If you feel we have made this determination in error, you can visit the Google Play Help Center article for additional information regarding this removal.The Google Play Team

 

Tam olarak sorunu anlayamadım. Uygulamamın ismine yada uygulamamdaki resimlere mi kızıyor acaba ? 3. deneme sonunda hesabı kapattı. Şimdi tekrar yeni hesap alacağım fakat hatamı tam olarak anlayamadım. Uygulamayı yüklesem yine kapatacaklar..Sizce resimlerden dolayı hak ihlali mi işledim.

Resimleri iconfinder diye bir siteden alıyorum fakat resimler ücretsiz...

yardımcı olursanız sevinirim...

2 Görüntülenme

3 Cevap

Sitedeki sorulara cevap verebilmek için giriş yapın ya da üye olun.

picture-9626-1398797004.jpg
bakiabaci
26.11.2014 - 04:34

Merhaba Oğuzhan,

1.) Yazdığınız uygulamada Youtube ile ilgili tam olarak hangi işlemleri koşturuyorsunuz ? Play Store & Youtube ilişkisinde biraz sıkıntılı durumlar var desek yalan olmaz. Sanırım sıkıntınızın kaynağı bu durum olabilir.

2.)Daha önce uygulamanızı "com.xx.uygulamaadi" olarak daha önce yüklediniz mi hiç ? Siz yüklememiş olsanız dahi sizin proje isminizde daha önce bir uygulama eklenip ban yemiş olabilir. 

İyi çalışmalar..

 

 

 

 

Oğuzhan
26.11.2014 - 05:29
videoları acmak için youtubeapisını kullanıyrum. o apiyi bu sitede bazı arkadaslar önermişti. api de sorun olsa onlarda aynı sorunu yaşardı diye düsünüyorum. uygulamayı ilk defa yukledim. ve uygulama adını uzuntuttum baska projelerle çakısacagını dusunmuyrm. cakısma durumu oldugu zaman zaten google uyarı verıyor apk yuklemıyor...3 farklı uygulama adı denedım hepsınde bu uyarı mesajını yolladılar ve hesabı kapattılar.Ama hala sorunu tam anlamadım :)
Baki Mustafa
26.11.2014 - 05:48
Merhaba Oğuzhan, Uygulamanın tam olarak sıkıntısını öğrenmek içim Play Store' a bilgi almak için bir mail atınız. Geri dönüşlerine göre sizde hareket edersiniz. İyi çalışmalar..
picture-11625-1407572000.jpg
burakisik17
25.11.2014 - 11:05

Youtubedan kayıt vs. yapıyor musun ? kullandığın package ismi çakışıyo olabilir mi ?
Az daha zorlarsan hesabını kapatabilirler. Biraz daha ayrıntı verirsen daha fazla yardımcı olunabilir. 

Oğuzhan
26.11.2014 - 05:26
film uygulaması. Linkleri veritabanından alıp youtube api ile acıyorum. Baska bir numarası yok uygulamanın.Herhangi bir kayıt durumu yok.Package ismi çakıstıgını sanmıyorum 3-4 kere değiştirip yukledim hepsinde aynı hatayı verdi en sonunda kapattı hesabı.Resımler ve iconumu iconfinderdan ücretsız resımlerı alarak kullandım... isim olarakda hd film izle dedim..
Burak IŞIK
26.11.2014 - 07:32
"...You shall not download any Content unless you see a "download" or similar link displayed by YouTube on the Service for that Content. You shall not copy, reproduce, distribute, transmit, broadcast, display, sell, license, or otherwise exploit any Content for any other purposes without the prior written consent of YouTube or the respective licensors of the Content. YouTube and its licensors reserve all rights not expressly granted in and to the Service and the Content." şöyle birşey buldum senin durumun buradaki "distribute,transmit ve broadcast" konularına giriyor sanırım. Bu yüzden banlanmış olabilirsin. :/
Oğuzhan
26.11.2014 - 08:40
teşekkür ederim dediğiniz gibi bu nedenden dolayı olablilir. fakat benım anlamadıgım uygulama yayına girmeden benım youtube videolarını yaynlayacagımı nerden anlamış olabılırlerki. yayıya koysalar,1 ay sonra bu nedendendolayı kapatsalar anlarım. ama yayına girmeden kapatmalarıda kötüymüş :)
Burak IŞIK
26.11.2014 - 09:01
İnceleme sırasında senin videoları yayınladığını görüp silmiş banlamış olabilirler. örneğin Youtubeye bir video yüklemeye kalktığında bile 2 saatlik videonun ortasında 5sn. bile olsa telifli bir içerik olduğunu anlayabiliyor.
Oğuzhan
26.11.2014 - 09:59
ben açıkçası resimlerden dolayı olabılecegını dusunuyrum.https://www.iconfinder.com/ sitesinde resimler lisanslı ve ücretsiz. Google ücretsizde olsa kullanmama izin vermiyor herlade. resimleri değiştirip yeni hesap alıp deneyeceğim. videoları da youtubeden link vermiyeceğim bakalım ne olacak .. cevabı buraya yazarım.. kolay gelsin..
Harun Yetiş
02.12.2014 - 11:13
Aynı sorunlar bende uğraşıyorum ilk yüklediğimde gelen mail: Violation of the intellectual property and impersonation or deceptive behavior provisions of the Content Policy. Please refer to the IP infringement and impersonation policy help article for more information. This particular app has been disabled as a policy strike. If your developer account is still in good standing, you may revise and upload a policy compliant version of this application as a new package name. ---------------- İkinci yüklemde ise gelen mail : Your app and/or elements of its listing on Google Play, including title, description, logo(s), or promotional screenshots must not include unauthorized usage of protected works belonging to a third party. Your app icon and promotional screenshots must not contain images that appear confusingly similar to existing products.---------------- Şimdi ise icon resmini kendim hazırladım 3 şahışlara ait resimde koymadım tekrar yükledim sonucu bekliyorum. Son yüklediğim ise kabul olmaz ise hesabı banlayacaklar herhalde. google play işin suyunu çıkardı tekel olmanın verdiği keyfi sürüyor. Nasılsa 25 doları alıyor geride vermiyor
Oğuzhan
04.12.2014 - 07:07
aynı hatayla karşı karşıyayız kardeş..bence iletişime gecelim..ben uygulamayı tek tek attım.ilk hata admobla ilgili olabılır.. ikinci hata logo ile ilgili logoyu kendin tasarla ve yükle sorun düzelir fakat diğer sorun admobla ilili oldugunu düşünsemde tam olarak hala çözemedim. 2 kere hesabım kapatıldı.3. yü aldım..