TSRRF, Türkiye'deki ABD Diplomatik Temsilciliği ve Yaratıcı Fikirler Enstitüsü işbirliğiyle 20-22 Haziran 2014 arasında İstanbul Galata Rum Okulu'nda düzenlenecek olan hackathon etkinliği. Türkiye'de yenilik geliştirme ve yatırımcılık kültürlerinin iyileştirilmesi ve geliştirilmesini amaçlayan proje, 100 yaratıcı profesyonel ile farklı sektörlerde faaliyet gösteren şirketlerin üst düzey yöneticileri, yatırımcılar, kanaat önderleri, sivil toplum liderlerini bir araya getiriyor.

Etkinliğe katılım gösterecek tasarım, mühendislik, mimari gibi farklı disiplinlerden yaratıcı profesyoneller, 48 saatlik süre içerisinde belirlenen ve etkinlik günü paylaşılacak tema ekseninde yazılım ve donanım prototipleri, iş modelleri geliştirecek. 22 Haziran 2014 günü iş dünyasının tecrübeli isimleri ve kanaat önderlerinin yer aldığı TSRRF jürisi, yapılacak değerlendirmeyle birçok yaratıcı projeyi ödüllendirecek.

TSRRF etkinliğine katılım, fikrini hayata geçirmek isteyen herkese açık ve kontenjanlarla sınırlı. İster bireysel ister ekibinizle birlikte başvurabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için TSRRF'nin web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

-
Son Başvuru Tarihi
tssrf-etkinlik.jpg