Yaz dönemi boyunca VR gözlük yazmaya, kendi akıllı saatinizi yapmaya, Akıllı Bahçe Sistemleri geliştirmeye, Raspberry Pi ile uygulamalar yazmaya, mobil uygulamalar geliştirmeye ne dersiniz? 

20 Haziran'da başlayan kampta İlk etkinliğimiz mBot ve Makey Makey!

Geçtiğimiz yıl Kickstarter’da başlangıçta hedeflenen rakamın 15 katı bir bağışla fonlanan Makeblock Mbot, standart olarak 45 parçadan oluşan bir robot. Yeni modüller ve özellikler eklenebilen Mbot, dünyanın en yaygın programlanabilir robot platformlarının başında geliyor.

Yaz Kampı’nın ikinci eğitimi olan Makey Makey ise bilgisayarınızın neredeyse her şeyi bir klavye olarak algılamasını sağlayan, eğlenceli bir elektronik eğitim seti. Örneğin, bir oyun hamuruyla Mario oynayabilir veya bir meyve ile piyano çalabilirsiniz! Bu eğlenceli set ile yapabileceklerinizin sınırı, hayalgücünüzün sınırları kadar...


Tarih: 20-22 Haziran 2016

Eğitimimiz 10 kişilik olup kontenjan ile sınırlıdır.


Ulaşım:

Eğitim "Maker"lar için oluşturulan "Makerhane"de verilecektir. Ayrılıkçeşme metro istasyonuna yürüme mesafesindedir. Kadıköy Nautilus AVM karşısında bulunmaktadır.

Adres: Acıbadem Mah. Sokullu Sok. No:13/A Kadıköy/İstanbul (Giriş için Makerhane önünde bulunan Sokullu Parkını veya Umut Sokağı da kullanabilirsiniz.)

 

 

-
Son Başvuru Tarihi
screen_shot_2016-06-15_at_13.30.43-2.png