Mobil teknolojiler/uygulamalar/oyunlar ve mobil platformlarda yapılan başarılı işler ile “Mobil”e gönül verenler Moblobi.com tarafından 17-18 Mayıs 2016 tarihlerinde Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’nde düzenlenen Mobile Technology Summit 2016’da buluşuyor...

Moblobi.com organizatörlüğünde 17-18 Mayıs 2016 tarihlerinde Kadir Has Üniversitesi’nde düzenlenecek “Mobile Technology Summit 2016” zirvesine konuya ilgi duyan herkes ÜCRETSİZ davetli.

 

Mobile Technology Summit 2016’ya Neden Mutlaka Katılmalısınız?

- Çeşitli sektörlerde mobil teknoloji/oyun/uygulama veya mobil platformlara yönelik çalışmalar yapan sektör profesyonelleri ve genç profesyoneller, bu alanda yapılan farklı çalışmaları yakından tanıyabilir ve pek çok farklı kişi ile tanışıp, yeni iş bağlantıları kurabilir veya networkunuzu genişletebilir.

- Kendisini mobil teknolojiler ve mobil platformlarda yapılan farklı işlere yönelik geliştirmeyi düşünen ve bu alana ilgi duyan öğrenciler; başarılı işler çıkarmış çok değerli markalar ve profesyoneller ile tanışma fırsatı edebilir; pek çok farklı işi tanıma ve gözlemleme şansı yakalayarak farklı bakış açıları kazanabilir.

 

Etkinlik Programı: 

Etkinliğimizin 1. gününde Mobil Uygulama/Oyun/Teknoloji alanında popüler olmuş isimler, değerli marka ve şirketlerden mobil teknoloji alanında öncü olmuş profesyoneller, yaptıkları değerli işleri ve sektörün geleceği hakkındaki beklentilerini paylaşacaklar. 2. gün ise; Mobil Girişimcilik teması altında, mobil teknolojiye yönelik girişimcileri destekleyen isimler/kurumlar sektörü değerlendiriyor, taktikler veriyor ve bu alandaki girişim fırsatlarını katılımcılarımızla paylaşıyor olacaklar, ayrıca bu alandaki başarı hikayeleri olmuş girişimler de yer alıyor olacak.

Değerli firma ve markalar ise etkinlik için belirlenen özel alanda standlarda, mobil alanda sundukları ürün ve hizmetlerini tanıtıyor, katılımcılara bunları deneyimletiyor olacak.

Yer :  Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü

Not:Etkinliğin düzenleneceği Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsünde otopark alanı bulunmamakta olup, yakın çevredeki ücretli otoparklar kullanılabilmektedir.

Etkinliğe katılım ve daha ayrıntılı bilgi için tıklayın.

Son Başvuru Tarihi
x.png