Soru & Cevap

Geleceği Yazanlar Platformunda Eksik Bulduğunuz Yanlar ...

08.10.2022 - 11:29

Soru sorma kısmındaki karakter sınırı... Eleştirileri ancak bir resme dökerek anlatabildim (gözükmüyorsa tıklayın).

eleştiri ve öneriler

109 Görüntülenme

6 Cevap

Sitedeki sorulara cevap verebilmek için giriş yapın ya da üye olun.

Profile picture for user serdarunlu
serdarunlu
02.11.2022 - 05:03

Eğitim videolarının çözünürlük kalitesi öğrenci tarafından seçilmesini isterim çünkü sistem bizlere sadece "auto" olarak kalite sağlamaktadır.

Profile picture for user isa34oguz
isa34oguz
24.10.2022 - 04:48

Merhaba, eksik bulduğum önemli noktalar var.

Bir kursu izlerken not kayıt etme ekranında ufak çaplı büyütme ve küçültme sorunları var, mesela not yazma ekranını büyüttüğümüz zaman kapatma işareti sayfaya gizleniyor ve tekrardan görmek için sayfayı yenilemek zorunda kalınıyor.

Ekstra olarak bazı kursların içeriği sözel ve uygulamalı örneklerle anlatılmış, tabi ki verilen eğitimin kalitesi mükemmel ama bazı katılımcılar direk sıfır 'dan başlıyor, bu onlar için biraz eksi gibi düşünebiliriz. Yani sözel konular ufak çaplıda olsa video içeriğine döndürülürse çok daha iyi olabilir. Bir de kursta arayıp da bulamayacağınız bir içerik yok, lakin bir yazılımcı İngilizce bilmezse olmaz. Bu platformu İngilizce kursu ile süslemek çok daha faydalı ve avantajlı olacaktır.

Profile picture for user atillabayindir
atillabayindir
13.10.2022 - 01:55

Henüz yeni katıldım aranıza. Bir süre sonra buraya bir şeyler ekleyebilirim :)

Profile picture for user ihsankutamis
ihsankutamis
12.10.2022 - 06:00

Merhaba, Sayfanın göz yormaması açısından Dark mod (koyu) mod eklenebilir

Profile picture for user eggsy
eggsy
08.10.2022 - 11:32

+ olarak şuan bulunduğunuz sayfada soruyu soran kişinin profil resminin boyutunun her kullanıcı resmine uyumlu olması için yuvarlatılmış ve tekrar `object-fit` kullanılmış olması gerekir. Bu sayfada farklı boyutta resim, bir başka soruda ise bir başka boyutlara sahip resim olması hiç hoş bir deneyim yaratmıyor.

Profile picture for user eggsy
eggsy
08.10.2022 - 11:30

Karakter sınırı yüzünden yazdığım tüm eleştirileri bir resme dökmem gerekti arkadaşlar, umarım okumada zorluk çekmezsiniz. Bunlar kişisel eleştirilerimdir. Bunların geliştirilmesi hiçte zor değil. Eminim bunun üzerine çalışmalar yapılacak veya hâli hazırda yapılan çalışmalar bulunuyordur.