Soru & Cevap

Merhaba,ASP.NET Core MVC ile sıfırdan başlayarak ileri seviy ...

07.11.2022 - 12:36

ASP.NET Core MVC ile sıfırdan başlayarak ileri seviye bir e-ticaret sitesi veya proje geliştirme

82 Görüntülenme

5 Cevap

Sitedeki sorulara cevap verebilmek için giriş yapın ya da üye olun.

Profile picture for user sevgii
sevgii
26.12.2022 - 04:22

Geleceği Yazanlar sitesinde bahsettiğiniz eğitimlere katılabilirsiniz, ben sertifikalarımın çoğunu buradan aldım, eğitimleri gerçekten güzel.

Profile picture for user ogunec
ogunec
17.11.2022 - 11:21

1- C# - Sıfırdan Sektörün Derinliklerine .Net Core 5.0 Eğitimi (Udemy - Abdullah Onur Yeşil)

2- YouTube - Gençay Yıldız hocanın kanalındaki videolar ile pekiştirebilirsin.

3- GitHub gibi platformlarda e-ticaret üzerine Asp.Net Core ile geliştirilmiş örnek web uygulamalarına göz atıp kendi projelerin için referans alabilirsin.

Bu platformda konular biraz dağınık ve yüzeysel anlatıldığı için burasını en son öğrendiklerini pekiştirmek için kullanırsan daha iyi olur.

 

Profile picture for user nzlcorak
nzlcorak
08.11.2022 - 09:28

Sıfırdan başlayacaksanız buranın dersleri + Udemy'de bununla ilgili gayet iyi dersler var bakabilirsiniz. Öğrendiklerinlerinizle de  küçükten büyüğe projeler yaparak rahatlıkla gelişebilirsiniz.

Cansel Bağlan
09.11.2022 - 03:58

evet, sıfırdan.Buranın dersleri ile udemy dersleini beraber yürütmemi mi önerirsiniz yoksa önce burası ardından udemy mi?Bir de udemy de önermiş olduğunuz eğitim ve hocalar varmı bu konuyla ilgişli ?Tavsiyeniz için ayrıca teşekkür ederim.

Nazlıcan Çorak
10.11.2022 - 12:07

Açıkcası buranın derslerini izlemediğim için seni yanıltmak istemem direkt burayla başla diye ama Murat yücedağ en temel seviyede ders anlatan bir öğretici, onun .net projelerini takip edebilirsin ücretsiz olarak youtubeda'da projeleri var. Ben "Asp.Net Mvc5 ile Online Ticari Otomasyon" projesini yapıp kavramıştım bayağı tabii anlamadığım şeyleri youtubedan da pekiştirerek+ murat yücedağ çok fazla türkçe ilerliyor sana tavsiyem bir artı daha olması adına projelerini ingilizce ilerletmeye özen göster ,stackoverflow sitesinin çok çok yararı oldu. Hemen ardından da Murat Başeren'in "ASP .NET MVC Yazılımcıların Yükselişi" projesini yapmıştım. Sen yine de bak kendine göre anlayacağın şekilde yol çizersin başladıktan sonra gerisi geliyor. Sorun olursa her zaman yardımcı olmaya çalışırım 

Profile picture for user batuhanakbiyik
batuhanakbiyik
07.11.2022 - 01:58

Geleceği yazanlar platformundaki eğitimleri tamamlamak temel oluşturmak açısından fazlasıyla yeterli. Sonrası daha fazla kodlama ve daha fazla tekrardan ibaret.

Cansel Bağlan
08.11.2022 - 12:09

sonrası için de kaynak veya eğitim tavsiyeleriniz varsa benim için faydalı olacaktır,ayrıca cevabınız için teşekkür ederim.

Profile picture for user hanifecennetalkan
hanifecennetalkan
07.11.2022 - 01:47

Murat Yücedağ'ın eğitimlerini takip edebilirsiniz. #dijital-okuryazarlik