Geleceği Yazanlar

Geleceği Yazanlar 6. Yılını Soru-Cevap Yarışmasıyla Kutluyor!

Geleceği Yazanlar’ın 6. Yılına özel etkinlikler tüm hızıyla sürüyor. Sosyal Medyada devam eden yarışmamızdan sonra sıradaki yarışma platformun Soru-Cevap bölümünde gerçekleşecek. 21 Eylül Cumartesi Saat: 00.00’da başlayacak ve 22 Eylül Pazar Saat: 23.59’da sona sürecek bu yarışmaya katılmak için yapılması gerekeneler ise çok basit: Platformun Soru-Cevap alanına girmek ve cevapsız soruları cevap...

Geleceği Yazanlar’ın 6. Yılına özel etkinlikler tüm hızıyla sürüyor. Sosyal Medyada devam eden yarışmamızdan sonra sıradaki yarışma platformun Soru-Cevap bölümünde gerçekleşecek. 21 Eylül Cumartesi Saat: 00.00’da başlayacak ve 22 Eylül Pazar Saat: 23.59’da sona sürecek bu yarışmaya katılmak için yapılması gerekeneler ise çok basit: Platformun Soru-Cevap alanına girmek ve cevapsız soruları cevaplamak.

Yarışmaya katılmak için platformun Soru-Cevap alanına girilmesi ve cevapsız soruların cevaplanması gerekiyor. Ne kadar çok soru cevaplanırsa hediye kazanma şansı da o kadar artıyor. En fazla soruyu cevaplamayı başaran 5 kişi yarışmanın sonunda Arduino ile ödüllendiriliyor.

En fazla soruyu cevaplayan ve yarışmayı kazanan 5 kişi, Pazartesi günü platformdan ve sosyal medya kanallarımızdan duyurulacak. Duyuruların gerçekleşmesiyle birlikte hediyeler kazananlara kargo yoluyla ulaştırılacak.

Geleceği Yazanlar’ın 6. Yılına ulaşmasında büyük pay sahibi olan sizleri yarışmamıza davet ediyoruz. Bugüne kadar yaptığımız gibi soruları birlikte çözelim, eğlenceyi birlikte paylaşalım. Çünkü geleceği ancak birlikte yazabiliriz.

İlk soruyu cevaplayarak yarışmaya katılmak için hemen bu linke tıkla!

Yorumlar

Yakup GÖVLER
23.09.2019 - 12:35
Yarışma sonucu saat kaçta açıklanacak acaba?
mute
24.09.2019 - 12:29
  • CSS  & HTML

 

.h1 h2 h3 h4 h5/Bu Komutlar Hakında Daha Fazla Bilgi Öğren!

Bu Video"dan Daha Fazla Bilgi Öğrene Bilirsin!

Yakup GÖVLER
25.09.2019 - 07:37

Yarışma sonuçları pazartesi açıklanacaktı. Neden açıklanmadı acaba?