Geleceği Yazanlar

Geleceği Yazanlar, Webrazzi Summit 2013’te

Geçtiğimiz yıl 501 farklı şirketten 1.183 kişiyi bir araya getiren, Türkiye ve dünyadan sektörün önde gelen firmalarının üst düzey yetkililerinin konuşmacı olarak katıldıkları Webrazzi Summit bu yıl 25 Eylül tarihinde Swisshotel’de gerçekleştiriliyor. Mobil uygulama...

Orhan Bayram |

24.09.2013

Geçtiğimiz yıl 501 farklı şirketten 1.183 kişiyi bir araya getiren, Türkiye ve dünyadan sektörün önde gelen firmalarının üst düzey yetkililerinin konuşmacı olarak katıldıkları Webrazzi Summit bu yıl 25 Eylül tarihinde Swisshotel’de gerçekleştiriliyor.

Mobil uygulamalar, dijital pazarlama, sosyal medya, e-ticaret, girişim sermayesi, melek yatırım, çevrimiçi oyun ve daha birçok konunun tartışılacağı Webrazzi Summit’e biz de Geleceği Yazanlar olarak katılıyoruz.

Açılış konuşmasını Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler’in yapacağı etkinlikte, Geleceği Yazanlar standımıza gelerek bizlerle tanışabilir, Geleceği Yazanlar portalını tüm yönleriyle tanıyarak projemizle ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.

Mobil geliştiricilere yönelik Türkiye’nin en kapsamlı eğitim, bilgi ve kariyer portalı olan Geleceği Yazanlar ile tanışmak üzere ilgili herkesi etkinlik alanında bekliyoruz.

Orhan Bayram |

24.09.2013

Yorumlar