Geleceği Yazanlar

Üniversitenizde Elçimiz Olmak İster Misiniz?

Güzel bir haberi paylaşmakla başlayalım yazımıza: Geleceği Yazanlar geçen hafta itibariyle 30.000 üye sayısını aştı! Geleceği Yazanlar bugün yaklaşık 3.000 sayfa eğitim belgesi ile Türkiye'nin en kapsamlı geliştirici portalı haline geldi. Geleceği Yazanlar portalı ...

Ali Işıngör |

18.12.2014

Güzel bir haberi paylaşmakla başlayalım yazımıza: Geleceği Yazanlar geçen hafta itibariyle 30.000 üye sayısını aştı!

Geleceği Yazanlar bugün yaklaşık 3.000 sayfa eğitim belgesi ile Türkiye'nin en kapsamlı geliştirici portalı haline geldi. Geleceği Yazanlar portalı Android, iOS ve Windows Phone eğitimlerinin yanı sıra Turkcell Anlık Bildirim Servisi, Bulut Veritabanı Servisi ve Turkcell API gibi bazı önemli altyapı servislerinin de Türk mobil geliştiricilerine açılmasını sağladı.

Epeydir sorulduğu için Geleceği Yazanlar'a ait bazı ilginç istatistikleri vermeye devam edelim. Bugün (18 Aralık 2014) itibariyle Geleceği Yazanlar'da:

  • 6.643 başarı belgesi,
  • 2.820 Soru ve 5.697 Cevap,
  • 10.051.755 sayfa görüntüleme

gerçekleşmiş. Bugüne dek 60'ı aşkın üniversitede düzenlenen Geleceği Yazanlar Mobil Uygulama Geliştirme Atölyeleri, uygulama maratonlarımızı ve bugüne dek çeşitli etkinliklerde dokunduğumuz 500.000 kişiyi düşününce, yapılan işin büyüklüğü daha da bir ortaya çıkıyor.

 

Şimdi sıra üniversitelerde

Geleceği Yazanlar'ın mutfağında uzun bir süredir üzerine çalıştığımız çok büyük bir projemiz daha var: Geleceği Yazanlar Elçileri.

Turkcell Geleceği Yazanlar üniversite elçileri olarak, üniversitenizde Türkiye'nin en kapsamlı mobil uygulama geliştirme platformunun sözcüsü olabilirsiniz! Bu önemli sosyal sorumluluk projesinde Geleceği Yazanlar'ı anlatacak, etkinlikler düzenleyecek, kısacası Turkcell ile beraber çalışarak Türkiye'yi yeni teknolojilerle tanıştıracak yeni takım arkadaşımız, neden siz olmayasınız?

Kendi üniversitesini temsil etmek üzere bünyesine bir veya birden fazla öğrenciyi seçeceğimiz Turkcell Geleceği Yazanlar Elçileri, pek çok avantaja ve olanağa da kavuşacak. Süreçte üniversite kulüpleri son derece önemli bir bileşen olduğundan, başvuru yaparken üyesi olduğunuz kulübün bilgilerini de bizimle paylaşabiliyor olmanız, elçi seçiminde sizi bir adım öne çıkarıyor olacak :).

Ne duruyorsunuz? Sizi Türkiye'nin en kapsamlı mobil geliştirici topluluğunda takım arkadaşımız olmaya çağırıyoruz!

Ali Işıngör |

18.12.2014

Yorumlar

Muhammed Özer
28.03.2016 - 03:16

Merhabalar ben de Elçi olmayı çok isterim.Başvurular bitti mi, nereden yapılıyor bilgi verirseniz sevinirim.

İyi çalışmalar...

eseray
22.02.2015 - 12:45

BEN MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ HASSA MESLEK YÜKSEKOKULUNDA MOBİL TEKNOLOJİLERİ OKUMAKTAYIM . BÖLÜMÜMÜZ TÜRKİYEDE İLK DEVLET ÜNİVERSİTESİ OLARAK HATAYDA AÇILMIŞTIR VE DEVLET ÜNİVERSİTESİNDE MOBİL TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜNÜN İLK MEZUNLARI BİZ OLACAĞIZ. BÖLÜM EĞİTMENİMİZ ALPER KAHRİMAN BİZİ MOBİL OYUN VE UYGULAMA TASARIMI KONUSUNDA EĞİTMEKTE VE BİLGİLERİMİZİ GELİŞTİRMEMİZE ÖNCÜLÜK ETMEKTEDİR... SİZİNLE İRTİBATA GEÇMEK İSTİYORUZ LÜTFEN EN KISA SÜREDE BİZİMLE İRTİBATA GEÇİNİZ.

İRTİBAT : eseray.soyer@hotmail.com

Anıl Eyyüp YILMAZ
12.01.2015 - 04:31

Merhaba,

Ben uzun zaman önce başvurdum fakat olumlu veya olumsuz geri dönüş alamadım. Buna ek olarak başvurduğumu onaylayan mail veya herhangi bir iletişim aracılığıyla bana geri dönüş olmadı. Bilgilendirme yaparsanız sevinirim.

İyi çalışmalar. 

Ali Işıngör
17.01.2015 - 03:44

Merhaba Anıl,

Öncelikle başvurunu aldık, bunu söylemek istedim :)

Dün geç saatlere kadar Geleceği Yazanlar ofisine kapanıp seçimlerimizi büyük elçide tamamladık. Üzerine tartışacağımız birkaç üniversitemiz kaldı. Sanırım en geç çarşambaya kadar elçilerimizi duyurmuş oluruz :).

Ali

Anıl Eyyüp YILMAZ
17.01.2015 - 08:09

Haber verdiğiniz için teşekkür ederim duyurunuzu en kısa zamanda bekliyor olacağım :)

İyi çalışmalar :)

 

Eyüp KAYA
25.12.2014 - 09:59

Başvurular nerden yapılıyor peki .  Güzel bir etkinliğe benziyor

Ali Işıngör
26.12.2014 - 11:15
Yazıda bağlantısı vardı ama buraya da ekleyeyim: https://gelecegiyazanlar.turkcell.com.tr/elcilik
Mesut Gülecen
26.12.2014 - 09:22
birkaç gün demenizin üstünden koca bir hafta geçti ama mail filan gelmedi :)
Mesut Gülecen
18.12.2014 - 11:20

Baya oldu başvuralı ama olumlu yada olumsuz geri dönüş yapılmadı. Tüm başvurular bittiğinde mi bir değerlendirme olacak? Süreç hakkında biraz daha bilgi verilirse daha iyi olur gibi.

Ali Işıngör
19.12.2014 - 12:30

Sevgili Mesut,

Başvuruları açalı henüz bir hafta oldu ya da olmadı... Önümüzdeki birkaç gün içinde başvuran tüm üyelerimize bir e-posta gönderip, sürece dair bilgi vereceğiz.

Fırsattan istifade şunları söyleyebilirim:

  • Profil bilgilerinin tam olması,
  • Başarı belgelerin,
  • Soru & Cevap bölümünde topluluğumuzla olan etkileşiminin seviyesi,

değerlendirme sürecindeki adayları bir adım öne çıkaracak. Bunlarda eksiğin varsa endişelenme, önümüzdeki haftalarda Geleceği Yazanlar portalına katılımını ve diğer üyelerle etkileşimini dikkatle izliyor olacağız :).