Tüm eğitimleri tamamlamak ve sınavı başarıyla geçerek sertifikaya hak kazanmak senin elinde! Şimdi zaman kaybetmeden eğitime başla!
Geleceği Yazanlar’a giriş yaparsan eğitim sürecini takip edebilir ve rozet kazanmaya başlayabilirsin.
Python programlama diliyle yapılabilecekleri bir adım daha ileri taşıyarak bazı yazılımsal kavramları uygulayacağız. Python Eğitimi 4 ana başlıktan oluşmaktadır. Bunlar;
101: Python’a Giriş, Kolaylaştıran Bilgiler, Değişkenler (Variables)
201: Operatörler, Veri Tipleri (Data Types), List (Liste) Veri Tipi, Tuple (Demet) Veri Tipi, Set Veri Tipi, Dictionary (Sözlük) Veri Tipi, Ek Bilgiler
301: Koşullu İfadeler (Conditional Statements), Döngüler (Loops), Fonksiyonlar
401: Modüllerle Çalışma, Nesneye Yönelik Programlama (OOP), Kalıtım (Inheritance), Çok Biçimlilik (Polymorphism), Soyutlama (Abstraction), Iterators, Üreteçler (Generators), Olağandışı Durum İdaresi (Exception Handling)
Python programlama dilinin kolaylıkları ele alınarak giriş niteliğinde olan bu bölümde temel veri tiplerinin neler olduğu ve değişkenlerin depolama mantığı detaylı bir şekilde anlatılıyor.
4917 Kişi Kayıtlı
2025 Kişi Sertifika Aldı
Operatörlerin kullanım mantığı ele alınırken hemen sonrasında Python programlama dili içerisinde kullanılan hazır veri tiplerinin mantığı detaylı bir şekilde anlatılıyor.
2173 Kişi Kayıtlı
1019 Kişi Sertifika Aldı
Kontrol yapıları kavramının içerisinde bulunan koşullu ifadelerin ve döngülerin ve bunların hemen ardından fonksiyonların çalışma mekanizmasının mantığı detaylı bir şekilde anlatılıyor.
1534 Kişi Kayıtlı
676 Kişi Sertifika Aldı
Nesneye yönelik programlama kavramlarından nesne özellikleri, nesne metotları, sınıflar, sınıf kalıtımları, çok biçimlilik, soyutlama konuları ve de ayrıca magic (büyülü) metotlar, iterator ve generator konularının mantığı detaylı bir şekilde anlatılıyor.
1395 Kişi Kayıtlı
485 Kişi Sertifika Aldı