Geleceği Yazanlar

Founder Institute: Girişim Hızlandırma Programı

2009 yılından beri 6 kıtada 100'den fazla şehirde 1.650'den fazla teknoloji girişimi kuran ve hızlandıran Founder Institute, 4.400'ün üzerinde mentoru ve küresel ağı ile girişimciliğe sorunsuz bir geçiş yapılmasını sağlıyor. Founder Institute'un en büyük özelliklerinden bi...

2009 yılından beri 6 kıtada 100'den fazla şehirde 1.650'den fazla teknoloji girişimi kuran ve hızlandıran Founder Institute, 4.400'ün üzerinde mentoru ve küresel ağı ile girişimciliğe sorunsuz bir geçiş yapılmasını sağlıyor. Founder Institute'un en büyük özelliklerinden biri de, mezunlarının girişimlerinin hayatta kalma ve fonlanma oranlarının genel piyasa ortalamasının çok üzerinde olması.

İstanbul'da 2012'den beri toplamda 500'den fazla başvurudan 85'ini programına kabul eden ve sadece 10 mezun veren Founder Institute Istanbul, mezunlarına kendi küresel fonundan da yatırım alma olanağı sağlıyor. Bu yıl dördüncü dönemi açılacak program, 4 ay sürüyor. Haftada bir gün, girişimciler dünyadan ve Türkiye'den başarılı girişim CEO'larından mentorluk alarak tam zamanlı işlerine/projelerine devam ederken, adım adım firmalarını kuruyor.

Founder Institute Istanbul, 2015 Istanbul dönemi, 5 Aralık 2015 haftası başlayacak ve her hafta Cumartesi sabahları saat 10'da toplanacak. 100'den fazla şehirde uygulanan ve üzerinde en çok veri toplanarak optimize edilen müfredat ve programa buradan ulaşabilirsiniz. Founder Institute mentorlarının listesineyse buradan erişmeniz mümkün.

 

Turkcell Geleceği Yazanlar bursu

Bu burs ile Geleceği Yazanlar topluluğundan Founder Institute Istanbul 2015 Dönemi'ne başvurup kabul edilenler, kayıt ücretinin yüzde 50'sini ödeyecekler. Turkcell Geleceği Yazanlar topluluğu üyelerine özel bu bursla aşağıdaki bağlantıdan başvuru yapıp kabul edilenler, 900 dolarlık Founder Institute Istanbul 2015 dönemi ücretinin sadece yüzde 50'sini ödeyerek programa katılabiliyor.

 

Başvuru şartı

Başvurmak için bir girişim fikrinizin olması gerekmiyor; ancak aşağıdaki bağlantıyı kullanarak 13 Kasım 2015 tarihine kadar başvuru formunu ve başvuru testlerini eksiksiz tamamlamanız şart. Gerek başvuru sürecinin ve değerlendirmenin zaman alması, gerekse de dönemin kapasite kısıtı sebebiyle, olabildiğince erken başvurmanızı tavsiye ediyoruz.

Turkcell Geleceği Yazanlar bursundan yararlanarak Founder Institute Istanbul 2015 dönemine başvurmak için tıklayın.