Geleceği Yazanlar

Geleceği Yazan Kadınlar İl Final Sonucları

24 Nisan’da başvuru süreciyle başlayan Geleceği Yazan Kadınlar projemizde önemli bir dönüm noktasına geldik. Mobil kodlama ile ilgili yeni bilgiler edindiğiniz ve yoğun emek sarfettiğiniz iki aylık yoğun eğitim ve iki buçuk aylık bir proje geliştirme süreci sonucunda il seçmeleri heyecanını birlikte yaşadık. Jürimiz, objektif değerlendirme kriterleri çerçevesinde her grubun finalistini puanları...

Mehmet Aca |

26.09.2017

24 Nisan’da başvuru süreciyle başlayan Geleceği Yazan Kadınlar projemizde önemli bir dönüm noktasına geldik. Mobil kodlama ile ilgili yeni bilgiler edindiğiniz ve yoğun emek sarfettiğiniz iki aylık yoğun eğitim ve iki buçuk aylık bir proje geliştirme süreci sonucunda il seçmeleri heyecanını birlikte yaşadık. Jürimiz, objektif değerlendirme kriterleri çerçevesinde her grubun finalistini puanlarıyla saptadı. Aşağıdaki link’ten grup finalistlerine ulaşabilirsiniz. Ara Final süreci için ayrıca detaylı bir bilgilendirme mesajı paylaşacağız.
 
Projeye katılan ve sunumlarını gerçekleştiren tüm katılımcılarımıza TOBB ve Turkcell olarak teşekkür ederiz. İl seçmeleri aşamasına kadar gelmiş tüm katılımcıları Geleceği Yazan Kadınlar ailesinin bir parçası olarak görüyor, ileriki dönemde sunacağımız etkinliklerden sizleri haberdar etmek istiyoruz. Bu nedenle lütfen BİP grubumuzu takip etmeye devam edin.  

Mehmet Aca |

26.09.2017

Yorumlar