Geleceği Yazanlar

Geleceği Yazanlar Elçilerine Mesajımız Var!

Merhaba! Turkcell Geleceği Yazanlar Elçiliği'ne gösterdiğiniz yoğun ilgi için çok teşekkürler. İlk dönem başvurularını kapattık ve sürecimizin ilk aşaması olan Profil Analizi'ni geride bıraktık. Öncelikle söylemek isteriz ki 500'ü aşkın nitelikli başv...

Merhaba!

Turkcell Geleceği Yazanlar Elçiliği'ne gösterdiğiniz yoğun ilgi için çok teşekkürler. İlk dönem başvurularını kapattık ve sürecimizin ilk aşaması olan Profil Analizi'ni geride bıraktık. Öncelikle söylemek isteriz ki 500'ü aşkın nitelikli başvurudan eleme yapmak bizim için çok zorlu bir süreç oldu. Bu nedenle yaşadığımız gecikmeden dolayı da özür dileriz.

 

Nasıl değerlendirdik?

Sürecimizin ilk aşamasını geçip çevrimiçi mülakata hak kazanan adaylarımıza dün bilgilendirme e-postalarını attık. Bu süreçte dikkat ettiklerimiz; adayın Geleceği Yazanlar portalı üzerinde diğer kullanıcılara verdiği cevap sayısı, başarı belgeleri, yaptıkları projeler, katıldıkları çalışmalar ve sosyallikti.

E-posta almayan değerli üyelerimizin de ikinci dönemde şansları devam ediyor. Geleceği Yazanlar üzerinde aktif olmaya devam ettikçe elçilik onlara bir adım daha yaklaşıyor. Profillerinizi güncellemeniz, Soru&Cevap'taki sorulara cevap vermeniz bu süreçte çok değerli. Gelecek yıl için şimdiden bir ipucu da verelim: Github'daki aktifliğiniz ve kamuya açık depolarınız, kimi zaman Linkedin profillerinizin bile önüne geçiyor. 

 

Bundan sonra ne olacak?

Önümüzdeki süreç hakkında da biraz bilgi vermek istiyoruz. Profil analizinden sonraki aşamamız çevrimiçi mülakat. Bu aşamada adaylarımızla birer Hangouts görüşmesi yapacağız. Bu görüşmede bize kendinizden, gelecek planlarınızdan, elçi olduğunuz takdirde yapacaklarınızdan, bu zamana kadar katılmış olduğunuz etkinliklerden, klüp çalışmalarınızdan, geliştirdiğiniz projelerden ve varsa blogunuzdan bahsetmenizi isteyeceğiz.

Çevrimiçi mülakat aşamasını da başarıyla geçen adaylarımıza tamamlamaları için görevler vereceğiz. Bu görevler bir blog yazısından küçük bir projeye, eğitim içeriği düzenlemeden sunum hazırlamaya uzanan geniş bir yelpazede hazırlandı. Kendilerine yetenekleri doğrultusunda atanacak görevleri başarıyla tamamlayan adaylarımızı, son bir mülakata aldıktan sonra elçilerimizi belirleyeceğiz.

Bu uzun yolda yürümeye devam eden adaylarımızı tebrik ediyoruz. Unutmayın ki, Türkiye'nin en kapsamlı mobil uygulama geliştirme platformunun sözcüsü olarak bu yolun sonunda olarak elde edeceğiniz pek çok avantaj var. Bunlardan ilki, dopdolu içeriğiyle Elçi Başlangıç Paketi olacak. Şimdiden hepinize görüşmelerde başarılar diliyoruz :).

İkinci başvuru döneminde görüşmek üzere!

Yorumlar

Nilay Ölmez
28.01.2015 - 10:31

peki ben ilk aşamayı geçtim mi