Geleceği Yazanlar

Geleceği Yazanlar İlk Mezunlarını Verdi

Geleceği Yazanlar ilk mezunlarını vermekten gurur duyuyor! Portal üzerinde yer alan işletim sistemlerinden Android ya da iOS için 401, Windows Phone için 201 seviyesinde başarı belgelerinden herhangi birine sahip olan üyelerimizden 68'inin katılımıyla yapılan sınavlarda 54 başarılı üye toplamda ...

Hakan Kireçcibaşı |

12.03.2014

 

Geleceği Yazanlar ilk mezunlarını vermekten gurur duyuyor! Portal üzerinde yer alan işletim sistemlerinden Android ya da iOS için 401, Windows Phone için 201 seviyesinde başarı belgelerinden herhangi birine sahip olan üyelerimizden 68'inin katılımıyla yapılan sınavlarda 54 başarılı üye toplamda 61 başarı belgesi sahibi oldu.

Geleceği Yazanlar portalı üzerinden alınmış başarı belgelerini İstanbul Turkcell Akademi ve Ankara Turkcell Plaza binalarında yapılan fiziksel sınavlar ile yazılı belge olarak üyelerimizle paylaşma çalışmamızı, 1 Mart günü güzel bir programla nihayete tamamladık.

Seri seanslar halinde yapılan sınavlar ardından başarılı üyelerimizin belgelerini törenle teslim ettik. Tören sonrasında üyelerimizle keyifli sohbetler etme şansı bulduk.

İstanbul ve Ankara'da sınava giren 54 üyemiz 61 başarı belgesi sahibi oldu. Üyelerimizden Anıl Sözeri, girdiği sınavlarda 3 işletim sisteminde birden başarılı olarak, 3 belge sahibi ilk üyemiz oldu. 17 yaşındaki Hasancan Zubaroğlu Hatay'dan gelerek sınava katıldı ve organizasyonda başarı belgesi sahibi olan en genç üyemiz oldu. Toplamda 10'un üzerinde farklı ilden gelen üyelerimiz, başarılarını tescilleme şansı buldu.

Üyelerimiz ve mezunlarımız arasında öğrenciler, kurumsal firmalarda çalışan IT profesyonelleri, serbest yazılımcılar gibi farklı toplulukları görmek ve tanışmak bizi mutlu etti. Yaptığımız sohbet sırasında anladık ki, bu topluluğun birbirine katacağı ve birbirini tamamlayacağı çok fazla nokta var. Ailemiz büyüdükçe çıktıları, ekonomik ve toplumsal faydaları da artacak.

Bu arada belirtmek isterim ki; sınava girip şanssızlık yaşayan üyelerimiz üzülmemeli, zira sınavlarımız yıl içinde devam edecek ve yeniden sınava girme hakları saklı kalacak. Bu vesileyle portaldaki sınavlarını yeni tamamlayan değerli üyelerimiz de bir sonraki yazılı sınava hazır olsunlar diyoruz. Görüyoruz ki, yıl içinde yeniden tekrarlayacağımız sınavlarımız ile mezun grubumuz daha da büyüyecek. Mobil yazılım alanında Türkiye'nin geleceğini yazacak büyük bir yetenek havuzu oluşacak.

Şimdi ilk mezunlarımızın bu başarısının tadını çıkartma zamanı, önümüzdeki dönemde bu üyelerimize özel olarak sıkça görüşeceğiz. Bir sonraki sınavı ve mezun olma fırsatını kaçırmayın derim.

Görüşmek üzere…

Hakan Kireçcibaşı |

12.03.2014

Yorumlar

Umut
14.03.2014 - 04:01

Merhaba,

Peki sınavlar hep Ankara' da mı olacak?

 

 

Halil Keskin
15.03.2014 - 12:25

İlk Sınavlar Ankara ve İstanbuldaydı, yeterli kişi sayısı bölgede sağlanırsa farklı lokasyonlarda da yapma şansımız var.

Taner Utku
15.03.2014 - 12:47

Diğer fotoğrafları nasıl elde edebiliriz ? :)

HALİL ÇİÇİN
16.03.2014 - 12:33

Peki bir sonraki sınav ne zaman olacak ?

Halil Keskin
16.03.2014 - 11:20

@tanerutku Resimleri yakında paylaşacagız.

@halil yeterli sayıda sınavları bitiren arkadaşımız olduğunda yeni sınav için çalışmayı başlatacağız.

Ali Karakoç
18.03.2014 - 01:25

Antalya'da böyle bir sınav olabilirse gerçekten harika olur.