Geleceği Yazanlar

Geleceği Yazanlar İstatistikler Sayfası Yayında

Turkcell Geleceği Yazanlar portalına yeni bir sayfa daha eklendi. Artık, Geleceği Yazanlar üyeleri istatistikler sayfası üzerinden sitede en aktif kullanıcıların listesine ulaşabilecek. "En fazla cevap verenler" ve "En fazla yorum yapanlar" gibi listelerin yer aldığı istatistikler sayfasında, sitedeki başarı ...

Turkcell Geleceği Yazanlar portalına yeni bir sayfa daha eklendi. Artık, Geleceği Yazanlar üyeleri istatistikler sayfası üzerinden sitede en aktif kullanıcıların listesine ulaşabilecek. "En fazla cevap verenler" ve "En fazla yorum yapanlar" gibi listelerin yer aldığı istatistikler sayfasında, sitedeki başarı belgelerini almış ve artık o platformu tamamlamış olan kişiler de "Android eğitimlerini tamamlayanlar", "iOS eğitimlerini tamamlayanlar" ve "Windows Phone eğitimini tamamlayanlar" olarak farklı kategoriler altında sıralanıyor.

En iyilerin yer aldığı Turkcell Geleceği Yazanlar portalında, "en"lerin görüntülendiği istatistik sayfasından fiziksel sınavlara katılıp, mezun olmuş üyelerin de isimlerine erişmek mümkün.

Siz de istatistikler sayfasında isminizin görünmesini istiyorsanız, yukarıda belirtilmiş olan kategorilerden bir ya da birden fazlası için ilgili çalışmaları yapabilir, diğer üyeler arasında üst sıralara çıkabilirsiniz.

Yorumlar

Volkan Kılıç
13.10.2015 - 01:57

Bu istatistiklerin bazı verileri gözler önüne sermesi gayet iyi bir çalışma olmuş. Emeği geçenlere teşekkürler.

Ali Işıngör
14.10.2015 - 06:20
Yönetici yetkili kullanıcılar listelenmiyor. Bunun hatasını açtım, düzeltelim.