Oyun

Geleceği Yazanlar Mobil Oyun Atölyesi

Türkiye'nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, Geleceği Yazanlar Mobil Oyun Atölyesi ile 6 hafta sürecek bir yolculuğun başvurularını tüm oyun geliştiricilere açıyor. Türkiye’nin ilk Mobil Oyun Atölyesi olan Geleceği Yazanlar Mobil Oyun Atölyesi, Bahçeşehir &Uum...

Türkiye'nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, Geleceği Yazanlar Mobil Oyun Atölyesi ile 6 hafta sürecek bir yolculuğun başvurularını tüm oyun geliştiricilere açıyor.

Türkiye’nin ilk Mobil Oyun Atölyesi olan Geleceği Yazanlar Mobil Oyun Atölyesi, Bahçeşehir Üniversitesi Oyun Laboratuvarı ve Turkcell Geleceği Yazanlar Sosyal Sorumluluk Projesi'nin birlikte adım attıkları bir mobil oyun geliştirme programı.

8 Mart Cumartesi günü Bahçeşehir Üniversitesi Oyun Laboratuvarı'nda başlayacak, 12 Nisan Perşembe günü sonlanacak olan Geleceği Yazanlar Mobil Oyun Atölyesinin odağı, mobil platform oyunları. Programa katılan herkese alanında uzman yerli ve yabancı birbirinden değerli isimlerle tanışma fırsatı sunuluyor. Bunun yanında katılımcılara sürpriz ufak hediyelerimiz de var.

Bu eğitim programında amaçlanan, katılımcılara mobil oyun geliştirme aşamalarına dair tasarımdan pazarlamaya geniş bir yelpazede metodoloji ve perspektif kazandırmak. Ayrıca bu eğitimlerle kendi projelerini geliştirmelerine destek olmak ve 6 haftanın sonunda çıkacak oyunları T-Market'e yükleyerek çeşitli olanaklarla buluşturmak hedeflenmektedir.

Katılımcılara eğitim sertifikası verilmesinin dışında, başarılı bulunan projelere yatırım, pazarlama ve dağıtım konusunda çeşitli zeminler ve destekler sağlanacaktır.

Eğitimler belirli bir altyapıya göre hazırlandığı için takımı ve projesi olan, daha önce oyun geliştirmiş, deneyimli, istekli herkes katılabilir. Başvurular değerlendirildikten sonra programa katılmaya hak kazanan oyun geliştiriciler veya oyun stüdyoları ile iletişime geçilerek haber verilecek.

Başvuruları Geleceği Yazanlar üzerindeki http://gelecegiyazanlar.turkcell.com.tr/mobil-oyun-atolyesi bağlantısından yapabilirsiniz.

Başvurular 21 Şubat 2014 Cuma günü bitiyor. Haydi sen de takımını kur, eğitimini al, oyununu yap!

Yorumlar

M. Utku Altinkaya
02.03.2014 - 02:34

Basvuruda gonderdigimiz linklere bile tiklamamissiniz, neye dayandig belli olmayan secimler yaparken buna "sosyal sorumluluk" denmez "favor" denir. Turkiye klasigi. 

Müjdehan
23.02.2014 - 12:32

Eğitimlerinizi Bursa'da yapmadığınız için ya da dahada önemlisi ÇALIŞAN kişiler için yapmadığınız için başvuru yapamıyoruz. Gereğinin yapılmasınız rica ederim.