Geleceği Yazanlar

İşverenler ile Geliştiriciler Buluşuyor

2013 Eylül'den bu yana başladığımız yolculukta 50.000 üyeyi aşkın bir aile olduk. Üyelerimiz onlara sağladığımız binlerce sayfa eğitim içeriğini 18 milyon kere görüntüledi. 14 bin başarı belgesi alındı, binlerce Soru&Cevap ile geliştirme süreçleri...

2013 Eylül'den bu yana başladığımız yolculukta 50.000 üyeyi aşkın bir aile olduk. Üyelerimiz onlara sağladığımız binlerce sayfa eğitim içeriğini 18 milyon kere görüntüledi. 14 bin başarı belgesi alındı, binlerce Soru&Cevap ile geliştirme süreçlerine yardımcı olduk. Bir zamanlar sadece hayal olan mobil uygulama geliştirmek, web uygulamaları yapmak artık gerçeğe dönüştü.

Bu serüvenin maraton süreçlerinde firmalarla, proje sahiplerini bir araya getirdik. Burada proje bazlı başlayan birliktelikler, bazen ortaklıklara bazen firmaların kendi ekipleri için bir eleman alımına. Bu serüveni bir adım daha ileriye götürmek için Firma ve Proje sahipleri ile Geleceği Yazanlar üyelerini bir araya getiriyoruz. Firmalar ve proje sahipleri artık sadece basit bir form doldurarak ilan oluşturabilir; aradıkları, hangi eğitimleri ne oranda bitirip, nasıl sorular sorup, nasıl cevaplar vermiş olduklarını bildikleri için aslında tanıdık olan geliştiricilerine ulaşabilirler.

Geleceği değiştirecek projeleriniz için Geleceği Yazanlar üye havuzu sizleri bekliyor. İş ilan formunu buradan doldurabilir, ilanlarınızı buradan görüntüleyebilir ve genel ilanlara bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

 

Sistemi nasıl kullanabilirim?

Turkcell Geleceği Yazanlar üzerinden iş ilanlarınızı kolaylıkla oluşturabilirsiniz. Adım adım nasıl yeni bir ilan oluşturacağınız, daha öncesinden oluşturmuş olduğunuz ilanı nasıl düzenleyeceğiniz, Turkcell Geleceği Yazanlar sayfasına bu zamana kadar verilen ilanlara nasıl ulaşabileceğiniz konularına değineceğiz.

 

Turkcell Geleceği Yazanlar üzerinde var olan ilanlara ulaşmak

  • http://gelecegiyazanlar.turkcell.com.tr adresine tarayıcınızdan giriş yapınız.
  • Sağ üst kısımda bulunan giriş yap düğmesine basarak oturum açma ekranına ulaşınız. Turkcell Geleceği Yazanlar Portalı'na kullanıcı adınız ve şifreniz ile oturum açma işleminizi tamamlayınız.

  • Sol kısımda İl bazlı listelemeleri görüyor olacaksınız. Buradan isteğinize göre filtreleme yapabilir, sadece ilinize uygun açılmış olan iş ilanlarını görebilirsiniz.
  • İlan başlığına tıklayarak iş ilanı ile ilgili ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.

 

Turkcell Geleceği Yazanlar üzerinde kendi ilanlarınıza ulaşmak

  • http://gelecegiyazanlar.turkcell.com.tr adresine tarayıcınızdan giriş yapınız.
  • Sağ üst kısımda bulunan giriş yap düğmesine basarak oturum açma ekranına ulaşınız. Turkcell Geleceği Yazanlar Portalı'na kullanıcı adınız ve şifreniz ile oturum açma işleminizi tamamlayınız.

  • Sol kısımda bulunan menüden Yayındaki İlanlarım düğmesine basarak Turkcell Geleceği Yazanlar tarafından onaylanan ilanlarınızı listeleyebilirsiniz.
  • Vermiş olduğunuz her bir ilan Turkcell Geleceği Yazanlar ekibi tarafından titizlikle incelenmekte ve onaylanmaktadır. Henüz onaylanmamış olan ilanlarınızı "Taslaktaki İlanlarım" düğmesine basarak listeleyebilirsiniz.
  • İlan başlığına tıklayarak iş ilanınız ile ilgili ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.

 

Turkcell Geleceği Yazanlar üzerinde yeni bir iş ilanı yayınlamak

  • Sağ üst kısımda bulunan “Yeni İlan” düğmesine basarak yeni bir iş ilanı oluşturma sayfasına ulaşınız.

  • İlan oluşturma formunda bulunan açıklamalara göre formu eksiksiz bir şekilde doldurunuz.
  • Formu doldurmanızın ardından en altta bulunan Yayınla düğmesine basarak ilanınızın Geleceği Yazanlar Ekibi tarafından incelenmesi için gönderebilir veya Önizleme düğmesine tıklayarak var olan ilanınızın son halini görüntüleyebilirsiniz.

 

Turkcell Geleceği Yazanlar üzerinde varolan iş ilanınızı düzenlemek

  • Düzenlemek istediğiniz iş ilanınızın başlığına tıklayınız. Karşınıza iş ilanı ayrıntıları sayfası gelecektir.
  • Sağ alt kısımda bulunan “Düzenle” düğmesine basarak ilanınızı düzenleyebileceğiniz ekrana ulaşabilirsiniz.

  • İlanınız ile ilgili gerekli düzenlemeleri sağladıktan sonra Yayınla düğmesine basarak ilanınızın Geleceği Yazanlar Ekibi tarafından tekrardan incelenmesi için gönderebilir veya Önizleme özelliğiyle mevcut ilanınızın son halini görüntüleyebilirsiniz.

 

Yorumlar