Mobil Dünya

İTÜ IEEE Yazılım Maratonu'nu Kaçırmayın!

İstanbul Teknik Üniversitesi IEEE Öğrenci Kulübü bünyesinde bu sene üçüncüsü düzenlenecek Yazılım Maratonu, iki gün sürecek olan bir yarışma, çalıştay ve eğitimler dizisinden oluşacak. Yazılım Maratonu genç uygulama geliştiricilerinin nabzın...

İstanbul Teknik Üniversitesi IEEE Öğrenci Kulübü bünyesinde bu sene üçüncüsü düzenlenecek Yazılım Maratonu, iki gün sürecek olan bir yarışma, çalıştay ve eğitimler dizisinden oluşacak. Yazılım Maratonu genç uygulama geliştiricilerinin nabzını bu sene de tutmaya devam edecek.

Etkinliğin amacı, kodlama bilgisine sahip katılımcılarla sektörün önde gelen şirketlerini buluşturmak.

Yarışmanın ilk aşamasında katılımcıların, belirli algoritmalara dayalı soruları diledikleri yazılım dillerinde (C/C++, Java vb.) yazmaları bekleniyor. İnternet üzerinden yapılacak ön elemeyi geçen katılımcılar, İTÜ Maslak Kampüsü'ne davet edilecek ve iki gün süresince sponsor şirketlerden gelen soruları cevaplayacak. Maraton ayağının dışında çeşitli atölye ve eğitimlerle de katılımcılara değer katılıyor. Maraton sonunda kazanan üç takım, çeşitli ödüller kazanacak.

 

Ödüller

  • 1. Takım – 3 adet Grundig dizüstü bilgisayar
  • 2. Takım – 3 adet Asus Zenfone 5 akıllı telefon
  • 3. Takım – 3 adet Grundig tablet bilgisayar

İstanbul dışından gelecek yarışmacılar sadece kendi ulaşım masraflarını karşılayacaklar. Konaklama ve yemek öğünleri organizasyon tarafından karşılanacak. Ön elemede başarı gösteren en iyi 20 takım finale çıkacak olup, takımların maksimum 3 kişiden oluşmaları gerekiyor.

Adaylar, www.ituym.com adresi üzerinden başvuru yapabilir. Yarışmaya son başvuru tarihiyse 16 Şubat 2015. İnternet üzerinden yapılacak ön eleme 17 Şubat saat 23:59'dan 18 Şubat saat 23:59'a kadar sürecek ve detayları başvuru yapan katılımcılara e-posta yoluyla iletilecek. Ön elemeyi geçen 20 takım, 19 Şubat 2015 günü yine www.ituym.com üzerinden ilan edilecek.

Finalist 20 takım 7-8 Mart'ta Yazılım Maratonu Finali'ne gelecek ve macera onlar için başlayacak. Maraton sonunda en yüksek puanı toplayarak ödül alacak 3 takımın yanı sıra oturumlara katılarak kazanılan çekiliş haklarıyla şanslı 5 kişi, 1 yıllık vidobu.com premium üyeliği kazanacak.

Hem sektörünüzdeki öncü şirketlerle tanışmak hem de kendinize bir şeyler katarken edindiğiniz tecrübelerle ödül sahibi olmak istiyorsanız, Yazılım Maratonu sizi bekliyor!

Yorumlar

Furkan
10.02.2015 - 01:27

Gerçekten çok güzel bir etkinlik olacak. Ödüller muhteşem !