Mobil Dünya

Startupbootcamp İstanbul Kapılarını Açıyor

Avrupa'da 10 şehirde programları bulunan Avrupa'nın en başarılı ve en büyük girişim hızlandırma programı Startupbootcamp, İstanbul'da Bahçeşehir Üniversitesi ile beraber faaliyete başladı. Bugüne kadar 80'den fazla girişimi hızlandırma programından mezun eden ve toplam 14 milyo...

Avrupa'da 10 şehirde programları bulunan Avrupa'nın en başarılı ve en büyük girişim hızlandırma programı Startupbootcamp, İstanbul'da Bahçeşehir Üniversitesi ile beraber faaliyete başladı. Bugüne kadar 80'den fazla girişimi hızlandırma programından mezun eden ve toplam 14 milyon Euro'luk fon sağlayan Startupbootcamp, geçtiğimiz Aralık ayında ilk lansmanını gerçekleştirdi.

Startupbootcamp'in İstanbul'daki ilk programı için başvurular 5 Ocak 2014'te başladı. 31 Mart tarihine kadar devam edecek başvurular sonucunda seçilecek olan 10 girişim, 2 Haziran'da 3 aylık eğitim programına başlayacak. Söz konusu 10 girişimin, aralarında yurtdışından isimlerin de bulunacağı yatırımcılara yapacağı sunumlar ise 16 Eylül 2014'teki "Demo Day"de gerçekleştirilecek.

 

2.500'ün üzerinde yatırımcı

10 girişim seçecek olan Startupbootcamp, bu girişimlerin her birine 15 bin euro tohum yatırımı yapacak. Girişimcilere tohum yatırımı haricinde ofis alanı ve altyapı olanağı sağlayan Startupbootcamp, yurtdışı merkezli olmasının ve tecrübesinin avantajlarını da girişimcilere açıyor. Öyle ki, program bünyesinde uluslararası mobil dünyasından önemli kişilerin de yer aldığı 750'den fazla mentor ve 2 bin 500'ün üzerinde yatırımcı yer alıyor. Başvuru sürecinin tamamlanmasına 10 günden az zaman kalması sebebiyle program başvurunuzu bir an önce gerçekleştirmenizi öneririz.

Program takvimi ile ilgili detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak için startupbootcamp.org adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Emre KARLIDAG
21.03.2014 - 02:32

İstanbul da yasayanlar sanslı.