Geleceği Yazanlar

Uygulama Maratonu Yerli ve Yabancı Basında

Bundan bir ay kadar önce seçilen 16 ekibin yarıştığı ve 8 ekibin ödül aldığı yarışmayla Geleceği Yazanlar Uygulama Maratonu'nun finalini yaptık. İki hafta kadar önce de İstanbul'da, bu 8 ekibin basınla tanıştırıldığı ve uygulamalarını sergileme f&#...

Görkem Çetin |

25.06.2014

Bundan bir ay kadar önce seçilen 16 ekibin yarıştığı ve 8 ekibin ödül aldığı yarışmayla Geleceği Yazanlar Uygulama Maratonu'nun finalini yaptık. İki hafta kadar önce de İstanbul'da, bu 8 ekibin basınla tanıştırıldığı ve uygulamalarını sergileme fırsatı bulduğu organizasyonu gerçekleştirdik.

Bu etkinlik epey kapsamlı bir "basın yansımasına" sahne oldu. 20'den fazla ulusal gazetede uygulamaların haberi çıktı. 400'den fazla yerde haber olarak yayınlandı. Yerel gazetelerde ekipler tanıtıldı, uygulamaları Türkiye'de meraklı insanlara örnek gösterildi. Geçtiğimiz hafta (16 Haziran) Yeni Şafak gazetesi tüm uygulamaları tanıtan tam sayfa bir haber yayınladı.

 

Dünya basınında Uygulama Maratonu

Etkinlik sadece Türkiye değil, dünya çapında da ses getirdi. Aralarında Yahoo Finance, NY Times, Wall Street Marketwatch gibi noktaların da bulunduğu yayınlarda finalist uygulamalar tanıtıldı. Sektörün önde gelen telekomünikasyon haber ve yorum sitelerinden TelecomPaper, 6 haftalık etkinlikle ilgili geniş bir haber yaptı.

Uygulama Maratonu için geceli gündüzlü çalışan, ortaya hem Ar-Ge boyutu yüksek hem de topluma fayda sağlayıcı ürünler çıkartan ve Geleceği Yazanlar'ın sınırı yurtdışına taşıyan tüm ekiplere sonsuz teşekkürler!