Geleceği Yazanlar

Yeni Eğitimlerimiz Tüketilmeye Hazır

Geçtiğimiz günlerde eğitim belgelerimizin önemli bir kısmını kaleme alan Ozan ve portal duyurusunu yaptıktan sonra en az 50-60 sayfa eğitim belgesi yazan ve düzenlemesini yapan Artistanbul firmasından Halil, Caner ve Ali ile beraberdik. Hepimizin aklında “En yeni ve güncel belge ve eğitimleri Gelece...

Görkem Çetin |

28.11.2013

Geçtiğimiz günlerde eğitim belgelerimizin önemli bir kısmını kaleme alan Ozan ve portal duyurusunu yaptıktan sonra en az 50-60 sayfa eğitim belgesi yazan ve düzenlemesini yapan Artistanbul firmasından Halil, Caner ve Ali ile beraberdik.

Hepimizin aklında “En yeni ve güncel belge ve eğitimleri Geleceği Yazanlar portalı kullanıcılarına nasıl ulaştırabiliriz?” sorusu olunca, bundan 1 ay kadar önce yeni eğitim içeriklerini yazmaya başladık. Belge kalitesinin yüksek olması için kendi içimizde bir süreç tanımladık. Buna göre, her belge yayınlanmadan önce 4 kişinin test ve onayından geçiyor.

Aşağıda şimdiye kadar hazırladığımız 5 yeni eğitim içeriği ve açıklamalarını görebilirsiniz.

  • iOS uygulamalarında ses kayıt: Bu eğitimde Xcode5 ve iOS7 ortamında bir iOS uygulamasının mikrofon kullanarak nasıl ses kaydı yapacağı anlatılıyor.
  • iOS için sıkça sorulan sorular: Sizden gelen sıkça sorulan soruları derledik ve ortaya bu çekici SSS çıktı.
  • Xcode 5 kullanımı: iOS geliştiricileri için yeniden tasarlanan ve güçlendirilen Xcode 5’in en yeni özellikleri bu yazıda anlatılıyor.
  • Xcode 5 için interface builder: Xcode ile birlikte sunulan araçlardan biri olan Interface Builder ile uygulamanızın içindeki ekran tasarımlarını kolayca oluşturmak ister misiniz? Bu belge tam size göre.
  • Uygulamaların AppStore’a gönderilmesi: Bize en çok ilettiğiniz sorulardan birisi de bir iOS uygulamasının AppStore’a gönderimiyle ilgiliydi. Sizi dinledik, bu yeni eğitim içeriğini hazırladık.

“Android ve Windows Phone eğitim belgeleri nerede?” diyenleri duyar gibi oluyorum. Bir sonraki duyuruyu takip edin.

Mutlu kodlamalar.

Görkem Çetin |

28.11.2013

Yorumlar