Geleceği Yazanlar

Geleceği Yazanlar'da Yeni Özellikler

Geleceği Yazanlar her gün büyümeye devam ederken, portalda yeni yıl öncesi çeşitli özellikleri devreye aldık. Geleceği Yazanlar'da bir sohbet aracının olması, uzun süredir kafamızı kurcalayan bir özellikti, biz de sizlerle iletişimi daha sıkı hale getirmek için bu servisi portal&#...

 

Geleceği Yazanlar her gün büyümeye devam ederken, portalda yeni yıl öncesi çeşitli özellikleri devreye aldık. Geleceği Yazanlar'da bir sohbet aracının olması, uzun süredir kafamızı kurcalayan bir özellikti, biz de sizlerle iletişimi daha sıkı hale getirmek için bu servisi portalımıza entegre ettik. Aranızda sosyalleşebileceğiniz gibi topluluk yöneticileriyle de merak ettiğiniz konular hakkında sohbet edebilir, teknik olmayan sorularınızın bir kısım cevabını bulabilirsiniz. Teknik sorular içinse Soru & Cevap bölümünü kullanmaya devam edeceğiz.

Geleceği Yazanlar'a bir de video bölümü ekledik, sizlerle dünya üzerinde yayınlanan inovasyon, bilim, akıllı cihazlar, mobil teknolojiler hakkında yayınlanan videoları sunacağız.

Tasarımda küçük değişikler yaparak mobil oyun geliştirmeyi biraz daha görünür kıldık. Geliştiricilerin kullanıcılara daha kolay ulaşıp, ortalama olarak daha yüksek gelir elde ettikleri Mobil Oyun kategorisinde bulunan video içeriklerinde geliştiricinin nelere dikkat etmesi gerektiği, iş planını nasıl tasarlayacağı ve sektörün uzmanlarının tecrübelerini bulabilirsiniz. 

Unutmadan hatırlatalım: 13 Kasım günü Geleceği Yazanlar yazılı sınavı tekrarlanıyor. Bu güncellemede bir önceki sınavdan başarıyla çıkan mezun arkadaşlarımız için profillerine mezun rozeti eklemeyi unutmadık elbette. Geleceği Yazanlar Mezunları adresinden ilk mezunlarımızı görebilirsiniz. Mezun arkadaşlarımıza sektörden çok büyük ilgi olduğunu ve şimdiden iş tekliflerini almaya başladıklarını söylemeden geçmeyelim :)

Geleceği Yazanlar'da sık sık talep edilen özelliklerden biri de sosyal medya hesaplarını kullanarak üye olabilmek ve giriş yapabilmekti, sizler için bu özelliği de aktifleştirdik. Facebook, Twitter, Google+ ve GitHub üyeliklerinizi kullanarak; Soru & Cevap, sohbet, sınavlar ve eğitim içeriklerden yararlanabilirsiniz.

Sizlerin bizlere verdiğiniz geri bildirimlerin çok önemli olduğunu hep söyledik, eğitim içeriklerimizi sizlerden gelen bildirimlerle sık sık güncellediğimizi de biliyorsunuz. Bizlere bildirim yaptığınız ekranı biraz daha geliştirerek, sizlerden daha çok ve daha sağlıklı geri bildirim almayı amaçladık. Hergün artan eğitim belgelerimizi sizlerden aldığımız geri bildirimlerle daha iyi hale getireceğiz.

Bizi izlemeye devam edin!