Windows Phone

Windows Phone Cephesinde Ne Yenilikler Var?

Her ne kadar son günlerde WWDC, Tizen etkinlikleriyle birlikte teknoloji günlükleri Apple ve Samsung tarafına kaymış olsa da, Windows Phone platformu da yaptığı güncellemeler ve yoğun reklam kampanyalarıyla günden güne kullanıcı sayısını artırıyor. Nisan ayında duyurulan Windows 8....

Halil Keskin |

16.06.2014

 

Her ne kadar son günlerde WWDC, Tizen etkinlikleriyle birlikte teknoloji günlükleri Apple ve Samsung tarafına kaymış olsa da, Windows Phone platformu da yaptığı güncellemeler ve yoğun reklam kampanyalarıyla günden güne kullanıcı sayısını artırıyor.

Nisan ayında duyurulan Windows 8.1 güncellemesi, kullanıcılara çok daha dinamik bir arayüz sağlarken, geliştiriciler için emülator kaynak ve çeşitlerini artırdı. Bunun haricinde Windows Phone 8.1'in multitasking geliştirildi ve uygulamaların uzantısı .xap'dan .appx'e döndü. Gördüğünüzde şaşırmayın :).

Bence Visual Studio ile rakiplerine nazaran daha rahat bir geliştirme ortamı sağlayan Windows Phone, eski sürümle yapılan işleri tam olarak desteklemeye devam ediyor.

 

Geleceği Yazanlar'daki yenilikler

Geleceği Yazanlar topluluk yöneticileri sizden gelen geri bildirimlerle Windows Phone eğitimlerimizi inceledik, örnek uygulama sayısını artırırken aşağıdaki eğitim içeriklerimizde köklü değişiklerde bulunarak kodları ayrıntılandırıp, örnekleri çoğaltık:

 

Geleceği Yazan arkadaşlar için şimdiden afiyet olsun.

Halil Keskin |

16.06.2014

Yorumlar