Geleceği Yazanlar

Yeni Hızı ve Arayüzüyle Geleceği Yazanlar

19 Ağustos günü Geleceği Yazanlar'ı güncelledik. Yeni temasıyla mobil ekranlarla daha uyumlu ve daha hızlı bir web sitemiz oldu. Bunun yanında kullanışlılık ve işlevseti tarafında daha iyiye gidiyoruz. Bir önceki güncellemede neler olduğunu merak ediyorsanız, "Geleceği Yazanlar Güncel...

19 Ağustos günü Geleceği Yazanlar'ı güncelledik. Yeni temasıyla mobil ekranlarla daha uyumlu ve daha hızlı bir web sitemiz oldu. Bunun yanında kullanışlılık ve işlevseti tarafında daha iyiye gidiyoruz. Bir önceki güncellemede neler olduğunu merak ediyorsanız, "Geleceği Yazanlar Güncellendi" blog gönderimizi okumanızı öneririz.

Merak edenler için bu güncellemede neler olduğunu özetleyelim istedik. Daha çok önceki güncellemenin hatalarının giderildiği ve mobil ekranlarla uyumluluğun artırıldığı yeni Geleceği Yazanlar'da pek çok yenilik var.

 

Yenilenen arayüz

Artık daha düz (flat) bir tasarımımız var. Bu tasarımda bölümlerin ve düğmelerin seçilebilirliğini artıracak değişiklikler yaptık. Sizin için doğru olanı bulmanız artık daha zahmetsiz.

Geleceği Yazanlar'ın yeni teması

 

Mobil ile daha fazla uyumluluk

Otobüste, evde, molada ayaküstü Geleceği Yazanlar'ı kullananların sayısı epey fazla. Onlar için hafifletilmiş ve mobil cihazlarıyla daha uyumlu bir Geleceği Yazanlar teması sunuyoruz. Mobil arayüzdeki işlerin daha tamamen bitmediğini, alt seviye sayfalar ve özellikle iOS dışı cihazlar için pek çok iyileştirmenin yolda olduğunu söyleyelim.

 

İlgi alanı seçme

Zaman geçtikçe blog ve Soru-Sevap'ta ilgi alanına giren konuları takip etmek isteyen daha fazla kullanıcının sesini duyuyoruz. Yeni ilgi alanı özelliğiyle (profilinize girip rahatlıkla ekleme/çıkarma yapabilirsiniz) o alanda sorulmuş sorular ve yazılmış bloglar hakkında günlük bir "özet e-postası" alabileceksiniz. Daha nokta atışı ilgi alanları seçebilmeniz için bu özelliğimizi geliştirmeye devam ediyoruz.

 

Soruyu takibe alma

Soruyu takibe alma düğmesi

Artık bir soruyu beğendiğinizde ya da güncellemelerinden haberdar olmak istediğinizde, soru metninin hemen sonundaki yıldız simgesine basarak takip edebileceksiniz. Henüz emekleme aşamasındaki bu özellikle takip ettiğiniz sorular üzerinden ilgi alanlarınızın haritasını çıkarmaya başlıyor, Geleceği Yazanlar'da daha fazla özelleştirmeye izin veren bir yapıyı kurguluyoruz.

 

Slayt bölmesi

Giriş yapmamış kullanıcılara Geleceği Yazanlar ile ilgili önemli haberleri bir çırpıda gösterelim ve giriş yapmaya daha kısa sürede ikna edelim diye slayt bölmesini oluşturduk. Zaten kayıtlı ve giriş yapmış bir kullanıcıysanız, bu yenilikleri tecrübe ediyorsunuzdur :).

 

Yardımsever "Nasıl Soru Sorulmalı?" sayfası

Artık soru sormadan önce gördüğünüz Nasıl Soru Sorulmalı? sayfasında, önceden sorulmuş soru başlıkları içinde arama yaptırabilir ve daha fazla sonuca ulaşabilirsiniz.


 

Yeni Etkinlikler sayfası sıralaması

Etkinlikler sayfasındaki sıralamayı değiştirdik ve artık daha kullanışlı bir sıralama kullanıyoruz. Buna göre gerçekleşme tarihi en yakın etkinlikleri yukarıda ve solda göreceksiniz.

 

Öneri ve eleştirilerinizi bekliyoruz

Kullanıcı sayısı onbinleri bulan platformda ihtiyaçların sürekli geliştiğinin farkındayız. Bu yüzden gördüğünüz sorunları bize yazar ve önerilerinizi eksik etmezseniz, Geleceği Yazanlar platformunu hep beraber daha iyiye taşıyabiliriz..

Sağlıcakla kalın.

Yorumlar

Eyüp KAYA
25.12.2014 - 03:10

Profilsayfam yetersiz. ARkadaş listem ve posta kutum nerde. ve online olmayan diğer üyeleri yanikayıtlı tüm hesaplar nerde ? hep eksik hep yetersiz. Ben bugün konuştuğum biriyle bir daha burdan nasıl bulupta konuşabilceğim ?

Burhan Aksendir
08.09.2014 - 02:23

*** Konuların görüntülenme sayısı yanıltıcı. IP ve zaman değeri baz alınarak düzenlenmeli.

*** Soru- Cevap kısmının en üstünde, "Cevaplanmayan Sorular"ı listeyebilme imkanı sunulmalı.

Muzaffer Demir
26.08.2014 - 01:40

yeni nesil bir tasarım olmuş, çok şık.

Ali Işıngör
26.08.2014 - 01:17

Merhaba!

Demin stil dosyalarında yapılan güncellemeyle özellikle Android telefonlarda yaşanan pek çok görünüm sorunu giderildi.

Sizlerden gelen bildirimler doğrultusunda sürekli daha iyiye gidiyor site.

Sağolun, var olun :)

 

Ali Işıngör

Geleceği Yazanlar Topluluk Yöneticisi

ali kara
24.08.2014 - 11:20

tasarım olarak çok başarılı olmuş, tebrikler.

Halit Bilen
25.08.2014 - 10:57

Flat seçim göze daha iyi hitap ediyor.