Geleceği Yazanlar

Mutfakta Neler Pişiyor?

Geleceği Yazanlar'dan tekrar merhaba! Bildiğiniz üzereGeleceği Yazanlar topluluğuyla birlikte sürekli büyüyor. Son dönemlerde başlattığımız Mobil Oyun Atölyesi ve Fiziksel Sınav etkinlikleri yoğun talep aldı. Bunlara benzer yenietkinliklerdeyolda.Diğer yandan topluluktan gelen ikiarkadaş...

Geleceği Yazanlar'dan tekrar merhaba!

Bildiğiniz üzere Geleceği Yazanlar topluluğuyla birlikte sürekli büyüyor. Son dönemlerde başlattığımız Mobil Oyun Atölyesi ve Fiziksel Sınav etkinlikleri yoğun talep aldı. Bunlara benzer yeni etkinlikler de yolda. Diğer yandan topluluktan gelen iki arkadaşımızı danışman olarak aramıza kattık. Sevgili Caner Güral ve Bekir Dursun yeni danışmanlarımız oldular. Kendileri tanımak adına Soru & Cevap bölümünde biraz gezinmeniz yeterli olacaktır :).

Geleceği Yazanlar sosyal medya hesapları ayrıca açıldı, günün koşturması içinde kaçırdığınız gelişmeleri Facebook üzeriinden buradan, Twitter'da ise bu hesaptan takip edebilirsiniz. Bu arada blog yazarı alımlarına da başladık, çok yakında yeniş yazarlarımızın ilk yazılarını görüyor olacaksınız.

 

Mobilde farklı gelir kazanma yöntemleri

Flappy Bird'in geliştiricisinin oyununu marketten kaldırmadan önce uygulama içi reklamlardan günde 50 bin dolar kazandığı dedikodusunu, eminiz sizler de duymuşsunuzdur. Rastlantı sonucu tam da o günlerde Türkiye'de geliştiricilerin ne kadar kazandıkları hakkında bir blog yazısı yayınlamıştık. Şimdi de geliştiriciler için uygulama içi satın alma modeline dair iOS için hazırladığımız eğitim belgelerini yayınladık. Bu konuda Flurry'nin 2011 yılında yaptığı çalışma, bu pazarın nasıl büyüdüğü konusunda gayet açıklayıcı. Uygulama gelirlerinde ibre, ücretsiz ama kendi içinden ürün, hizmet ya da gelişkin özellikleri satan uygulamalar tarafına kaymaya devam ediyor. 

Bu hafta Geleceği Yazanlar'da sizi pek çok yeni eğitim içeriği karşılayacak. Bu yeni eğitimler şunlar:  

 

İyi kodlamalar!