Geleceği Yazanlar

Android Cevapsız Sorular Etkinliği

Cevapsız sorulara bir cevabım var diyorsan,bize katıl! mottosuyla başladığımız ve bütün sorulara cevap aradığımız,cevapsız sorular etkinliklerimizin ilkini büyük bir heyecanla geçen hafta Salı günü tamamladık. Öncelikle bu serüvene desteklerinden dolayı geleceği yaza...

Burak |

18.05.2016

Cevapsız sorulara bir cevabım var diyorsan,bize katıl! mottosuyla başladığımız ve bütün sorulara cevap aradığımız,cevapsız sorular etkinliklerimizin ilkini büyük bir heyecanla geçen hafta Salı günü tamamladık. Öncelikle bu serüvene desteklerinden dolayı geleceği yazanlar Ekibinden Mehmet Aca ve Görkem Çetin’e çok teşekkür ediyoruz. Bize etkinlik boyunca verdikleri destek ve motivasyon sayesinde etkinlik günü boyunca belirlediğimiz hedefimize ulaştık.





 

Neler Yaşandı?

Sabah’ın ilk saatlerinde Mehmet Bey ve diğer arkadaşların katılımıyla soruları hızlıca cevaplamaya başladık.Günün başında kendimize 100 soru hedefi koymuştuk. Bu hedefe ulaşmak için büyük uğraş verdik ve neticesinde öğlen’e kadar Android kategorisinde birçok soruyu cevapladık. Öğlen yemek vakti geldiğinde ekibimizle beraber Turkcell sponsorluğunda yemeklerimizi yedik.Enerjimizi aldıktan sonra hedefimize ulaşmak için hemen sorulara cevap vermeye başladık. Günün sonunda hedefimize ulaştık.Etkinlik sırasında bazen sohbet ettik bazen espriler yaptık. Etkinlik çok eğlenceli geçti. Bu ortamı herkese tavsiye ediyoruz. Burada yeni insanlarla tanışmak,bilgi paylaşmak,aynı konular üzerinde anlaşmak vs gibi sayamadığım birçok eğlenceli aktivitenin biz programcılar için değeri çok büyüktür. Son teşekkürümü tabiki etkinliğe katılan ve hedefimizin gerçekleşmesine büyük fayda sağlayan 2015 Elçilerinden  Yusuf Eren Utku ve Hacı Abdullah Sarıkaya'ya ve online destek veren bütün arkadaşlara teşekkür ediyoruz.

Geleceği Yazanlar soru-cevap bölümünde en çok soru cevaplayan Ahmet Burak Demirkoparan'a da ayrıca bize katıldığı için çok teşekkür ediyoruz.

Cevapsız sorular etkinlikleri devam edecek ve haftaya bu serüvenin ikincisi olan Cevapsız sorular etkinliği -2’yi gerçekleştireceğiz.Etkinliği gerçekleştireceğimiz saat ve yer bilgisini aşağıda paylaşıyorum.Ayrıntı bilgi almak isteyen ve katılmak isteyen arkadaşlar buraya tıklayabilirler.

 

Cevapsız Sorular Etkinliği-2 

Yer: Karaköy Geleceği Yazanlar Ofisi

Tarih : 25 Mayıs 2016

 

Cevapsız sorulara bir cevabım var diyorsan,bize katıl! :))


 

Burak |

18.05.2016

Yorumlar