Çıkardıkları devrimsel ürünler ve teknolojinin hemen her alanındaki faaliyetleriyle bir dünya devi olan Samsung'un düzenlediği Samsung Developer Conference, bu sene dopdoplu bir içerikle karşımızda. 3 gün sürecek etkinlikte konuşulacak konular şöyle: Smart TV, çoklu ekran uygulamaları, Knox/Kurumsal çözümler, Samsung Gear/Giyilebilir teknolojiler, mobil, mobil web, konum servisleri, eşyaların interneti, oyunlar, Tizen, iş olanakları ve görsel gerçeklik.

Dünyanın her yerinden gelen geliştiriciler ve Samsung çalışanlarıyla tanışmak, yüksek kalitede eğitimler almak, kariyeriniz için geniş olanaklar edinmek ve eğlenmek için muhteşem bir ortam olan Samsung Developer Conference'ın konuşmacı kadrosu da çok ilgi çekici. Samsung'un üst düzey yöneticileri Wonpyo Hong ve Young Sohn, Mozilla'dan Christian Heilmann, Rovio'dan Peter Vesterbracka bu isimlerden yalnızca birkaçı.

12'den fazla teması, 900'den fazla oturumu ve 100'den fazla konuşmacısıyla 3 gün süren Samsung Developer Conference'i olanağınız varsa, kaçırmayın!

- sdc305.png