InnoCampus Lise Girişimcilik ve Yaratıcılık Kampı 15-19 Ağustos 2016 tarihleri arasında yapılacaktır.

Yer: Işık Üniversitesi( İstanbul Şile)

Son başvuru tarihi: 20 Temmuz 2016

Etkinlik programı süresi boyunca 4 gece boyunca konaklama InnoCampus tarafından karşılanacaktır. Kamp yerine ulaşım ve yemek katılımcılara aittir.Farklı illerden de başvuru yapılabilir. Başvuru bireysel veya lise takımı olarak yapılabilmektedir.

Kontenjan sınırlıdır.Dolayısıyla buraya tıklayarak formu doldurmanız gerekmektedir.

Etkinlik Detayları:

İstanbul’un farklı liselerinden 30 gençle yapılacak bu kampın hedefi liseli gençlere temel girişimcilik eğitimleri vermek, kişisel beceri ve yaratıcılıklarını geliştirmeye yönelik atölyeler yapmak ve takım çalışmasıyla iş fikirlerini geliştirmelerini sağlamaktır.

Bu kamp süresince her takıma birer lise öğretmeni ve üniversiteli mentor atanacaktır. Ayrıca konularında uzman girişimci, kurumsal ve akademik mentorlar eşliğinde çalışacaklardır. Verilecek eğitimler InnoCampus eğitimleri arasından seçilerek bu kampa göre uyarlanacaktır. Planlanan eğitim ve atölye çalışmalarından bazıları:

  • Ortak Liderlik,
  • Tasarım Odaklı Düşünme,
  • Yeni bir Girişime Başlamak,
  • Yalın Girişim Kanvası,
  • Hikaye Anlatma Sanatı ve
  • Sunum Teknikleridir.

5 gün sürecek bu kamp sırasında gençlerin YapLab atölyeleri sayesinde temel 3 boyutlu yazıcı, lazer kesici, prototipleme ve modelleme ile Arduino bilgileri almaları sağlanacaktır.

Kampın sonunda her takım iş fikirlerinin sunumlarını bir jüri önünde yapacaktır. İlk 3 takıma sponsorlar tarafından sağlanacak çeşitli ödüllerin verilmesi hedeflenmektedir. Kamptan sonra iş fikirleri üzerine çalışmaya devam etmek isteyen takımlara InnoCampus tarafından destek verilecektir.

-
Son Başvuru Tarihi
screen_shot_2016-06-22_at_15_edit.png