Geleceği Yazanlar

Geleceği Yazanlar Elçileri Belli Oldu

Merhaba! Turkcell Geleceği Yazanlar Elçiliği'ne gösterdiğiniz yoğun ilgi için çok teşekkürler. Daha önce, başvuruları kapatıp çevrimiçi mülakat aşamasına geçtiğimizi size buradaki blog yazısından duyurmuştuk. Çevrimiçi mülakat aşamas...

Cansu Uludağ |

06.04.2015

Merhaba!

Turkcell Geleceği Yazanlar Elçiliği'ne gösterdiğiniz yoğun ilgi için çok teşekkürler. Daha önce, başvuruları kapatıp çevrimiçi mülakat aşamasına geçtiğimizi size buradaki blog yazısından duyurmuştuk. Çevrimiçi mülakat aşamasını da tamamladıktan sonra çok uzun ve zorlu bir eleme sürecinin ardından ilk 16 Geleceği Yazanlar Elçisi'ni belirledik.

 

Nasıl değerlendirdik?

600'den fazla başvuru arasından profil analizi aşamasını geçen ve çevrimiçi mülakata hak kazanan 38 adayımızla iki hafta süren uzun bir görüşme dönemi gerçekleştirdik. Bu görüşmelerin ardından bütün adaylara tamamlamaları gereken 5 adet görev ilettik. Bu görevler onların hem teknik hem de sosyal yönlerini ortaya koymalarını beklediğimiz görevlerdi. Tamamlamaları için 1 hafta verdiğimiz adaylar okul dönemi olmasına rağmen büyük bir özveriyle tüm görevleri tamamladılar. Ardından bizim için epey uzun ve zorlu geçen bir değerlendirme süreci başladı. Bütün görevleri teker teker inceledik ve ilk 16 elçimizi belirledik. Değerlendirme beklediğimizden uzun sürdüğü için sonuçları açıklamamız da zaman aldı. Bu süreçte bıkmadan usanmadan bizi bekleyen tüm adaylara bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Bizim için hiç kolay bir seçim olmadı çünkü tüm adaylar çok başarılı görevler yollamışlardı. Tüm adayları seçmek, planladığımız elçi sayısı kriterine takıldığı için mümkün değildi. Seçemediğimiz tüm adayları ikinci dönem elçi seçimlerinde tekrar değerlendirmek istiyoruz. Kendilerine bize değerli vakitlerini ayırdıkları için çok teşekkür ederiz, onlara desteğimiz her zaman devam edecek.

 

Bundan sonra ne olacak?

Bundan sonra elçilerimizden üniversiteleriyle bizim aramızda bir köprü kurmalarını ve kendi bölgelerinde bir yerel farkındalık yaratmalarını bekliyoruz. Bize en yaratıcı fikirlerle geleceklerinden hiç şüphemiz yok. Güzel sürprizlerimiz ve detaylarını sonra açıklayacağımız bir elçilik toplantısı da elçilerimizi bekliyor :).

Bu uzun yolda yürümeye devam edecek elçilerimizi tebrik ediyoruz. Unutmayın ki, Türkiye'nin en kapsamlı mobil uygulama geliştirme platformunun sözcüsü olarak bu yolun sonunda olarak elde edeceğiniz pek çok avantaj var. Bunlardan ilki, dopdolu içeriğiyle Elçi Başlangıç Paketi olacak. Şimdiden hepinize başarılar diliyoruz.

İkinci başvuru döneminde görüşmek üzere!

Elçilerimizin listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Cansu Uludağ |

06.04.2015

Yorumlar

UĞUR
18.06.2015 - 11:08

Hayırlı olsun kardeşim.

SADIK KILIÇARSLAN
15.04.2015 - 10:09

hayırlısı olsun

Ömer AYAĞ
19.04.2015 - 02:33

Hayırlı olsun :)

Ismail Yilmaz
21.05.2015 - 03:18
Allah utandırmasın hayırlı olsun.
Bekir Dursun
06.04.2015 - 11:00

Hayırlı olsun arkadaşlar :)

Aykut
12.04.2015 - 02:05
Hayırlı olsun arkadaşlar