Kişisel Sayfaları
İlgi Alanları
Hakkında
Mersin Üniversitesi - Bilgisayar Teknolojisi ve Bilgi Sistemleri'nden Haziran 2019'da mezun oldum. Yazılım geliştirme sürecinde Front-End için HTML5, CSS ve JAVASCRIPT kullanıyorum. Back-End tarafında...
Mersin Üniversitesi - Bilgisayar Teknolojisi ve Bilgi Sistemleri'nden Haziran 2019'da mezun oldum. Yazılım geliştirme sürecinde Front-End için HTML5, CSS ve JAVASCRIPT kullanıyorum. Back-End tarafında Asp.Net Web Forms (C#) ve MsSql kullanıyorum. Paket yazılımı olarak Wordpress kurulum ve yönetim hakkında deneyim sahibiyim. Her iki stajımı da bilgi işlem üzerine yaptığım için, donanıma da aşinayım. İngilizce bilgim teknik dokümanları anlayacak düzeyde. Grafik tasarım alanında sosyal medya postları ve reklamları tasarlıyorum. Özellikle yayıncılar için görsel ve video tasarımlar yapıyorum. Grafik alanında Adobe Photoshop, Adobe Illustrator ve Adobe After Effects kullanıyorum.
İş Tecrubesi
Logo tasarım, kurumsal kimlik, sosyal medya tasarımları, intro animasyon, reklam videoları, yayıncı…
Eğitim Geçmişi
(3.01 / 4) derecesiyle mezun oldu.
(3,49 / 4) derecesiyle mezun oldu.
Sertifikalar & Başarılar
Kullanıcıya ait test sonucu bulunmamaktadır.
Dil Becerileri
Son Forum Aktiviteleri
4Kullanıcıya ait forum aktivitesi bulunmamaktadır.
BUTONLARA SES EKLEME
Link işini görecektir. Görsellik olarak da iyi. Kolay gelsin..
https://www.mintik.com/2014/03/03/butonlara-ses-eklemek.html
beyin yedekleme
Bu iş öyle tek programlama dili ile halledilecek bir şey olsaydı; başkası zaten yapmış olurdu. İmkansız yoktur. Ancak şahsi yorumum: dediğin olayın gerçekleştirilebilmesi için insanın düşünme anında gerçekleşen beyin fonksiyonlarının elektriksel ortama aktarılıp cihaz tarafından yorumlanmasını sağlamak. Ancak bu nasıl yapılır hiçbir fikrim yok. Şöyle ki bu sektöre girmek istiyorsan öncelikle yapay zeka sektörüne el atmak gerekir. Bu sektör Türkiye'de çok yeni ve çok az mühendis mevcut. Öncelikle ingilizce öğren. Sonrası gelecektir. Yapay öğrenme, yapay sinir ağları vs. Kolay gelsin.. :)
HTML ile site yaptım
Başlangıç sayfası açılır. Ancak sayfa linklerini verirken sayfa isimleri değil de kendi bilgisayarında ki adresi kullanırsan sayfalar arası gezinme mümkün olmaz. Html site tasarlarken projen bir klasör içinde yer alsın. Sayfaların tümü bu tek klasörde yer alacağı için adres olarak denem.html şeklinde bağlantı vermen sorunu çözecektir.
WEBSİTE ÜSTÜNDEKİ MENÜYE NE DENİYORDU
Genel olarak Türkçe'de üst menü deniyor. Ancak İngilizce'de Nav Bar (Gezinme Çubuğu) olarak ele alınıyor.